Vinsmaking 18. mars i Vinbaren

Velkommen til vinsmaking med vinmaker Albert Seltz i Vinbaren lørdag 18. mars kl 15.00. Vinmakeren selv, Albert Seltz som er 14. generasjons eier, gleder seg til å fortelle oss om vinhuset, det enestående Zotzenberg terroir og om vinene vi skal smake på.

Da Albert Seltz overtok etter sin far, bare 19 år gammel, endret han retning på vinhuset. Han reduserte produksjonen med to tredjedeler og konverterte til et strengt bærekraftig jordbruk. 2015 var den første økologiske sertifiserte årgangen, selv om organisk praksis har blitt fulgt i mange år. Albert har en filosofi om minimal intervensjon, og foretrekker urfolksgjær i gjæring når det er egnet og lagrer vinene så lenge hver vin kan dra nytte av. For vinmakerens fineste viner er det ingen temperaturkontroll under gjæring, ingen svovel, kiselgurfiltrering og tapping skjer på forespørsel.

 

Bestill

Praktisk informasjon

18. mars
Kl 15.00
Vinsmaking, 3 gode viner fra Albert Seltz, Alsace
Pris kr 495,- pr pers