Om hotellet

Molde Fjordhotell ligger idyllisk plassert på bryggekanten i Molde sentrum. Her møtes du av et serviceinnstilt vertskap og en avslappet atmosfære. Hotellet har 60 hotellrom fordelt på enkle, doble og en topp-suite. Samtlige rom er utstyrt med gode senger, deilige dundyner, hotellputer, kaffemaskin, kabel-tv og gratis wifi.ære. De 60 rommene er lyse og trivelige. De fleste har veranda og utsikt mot Romsdalsfjorden og Moldepanoramaet. Molde Fjordhotell er et fullservicehotell med Restaurant Hav, Vinbaren, møterom og selskapslokaler.

Hotellrom med fjord og fjellutsikt

Hotellet har 60 hotellrom fordelt på enkle, doble og en topp-suite. Samtlige rom er utstyrt med gode senger, deilige dundyner, hotellputer, kaffemaskin, kabel-tv og gratis wifi.

Seng med dyner og puter
familierom

Restaurant Hav

Restaurant Hav ligger idyllisk til ved Hotellets sjøkant i Molde sentrum. Med vår meny bestående av flere lokale delikatesser fra havet er du sikret god matopplevelse. Velg mellom 5-retters Tastingmeny eller retter fra vår A la Carte. I utesesongen kan du nyte vår panorama utsikt på terassen.

Kombinér gjerne opplevelsen med et besøk i Vinbaren.