CLASSIC NORWAY HOTELS
Molde Fjordhotell Molde Fjordhotell
Bestill
Molde Fjordhotell
Bestill close
  • NO
  • EN
  • Våre hotellrom
  • Restaurant Hav
  • Vinbaren
  • Selskap
  • Møter og kurs
  • Booking
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Gavekort
  • Booking
Meny
À la Carte
Selskapsmeny

Signaturmeny á la carte

Forrett

Lettrøkt hval fra Myklebust

Pepperrotrømme, rugtoast, solbærmarmelade, syltede gulbeter, frisk rødkål

melk, hvete, rug, sulfitt

185,-

Kremet fiskesuppe

med dagens fisk, skalldyr og grønnsaker

melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt

185,-

Salat

med syltede grønnsaker, urtemajones, gresskarkjerner

egg, sulfitt

145,-

Dagens forrett

se vår 5-retters tasting meny

185,-

Hovedretter

Gratinert klippfisk fra Sigurd Folland

ertepuré, bacon, gulrot, syltet rødløk, brunet smør og potetpuré

455,-

Marmorert ytrefilet av Norsk Urfe

selleripuré, bakt jordskokk og pastinakk, rotchips, delikatesseløk, rødvinsaus, Folvapoteter

melk, sulfitt, selleri

435,-

Stor fiskesuppe

med fisk, skalldyr og grønnsaker

melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt

325,-

Vegetar Ramen

misokraft, nudler, artisjokk, sjøgress, vårløk, nori, egg

hvete, egg, sesam, sulfitt

345,-

Dagens fisk

415,-

Dagens kjøtt

415,-

Dessert

Sjokoladefondant

karamellis og bringebær fra Valldal

melk, hvete, egg

175,-

Frisk og kald

dagens is og sorbet med bær og havre

melk, havre

145,-

Lokale oster

Kraftkar fra Tingvoll og andre lokale oster med biscotti og marmelade fra Valldal

melk, hvete, egg, mandler, pistasjnøtter, sulfitt

185,-

Dagens dessert

155,-

Konfekt

konfekt fra Jentene på Tunet

35,- pr stk

Vinkart 2023

Selskapsmeny – For grupper over 10 personer samlet meny

Meny 1

Fjordhotellets fiskesuppe

med fersk fisk og skalldyr

skalldyr, fisk, melk, selleri

Marmorert ytrefilet av storfe

sesongens grønnsaker, sellerikrem, bakte småpoteter og rødvinssaus

selleri, laktose

Creme brulée

egg, melk

Totalt 725,- for hele Meny 1

Meny 2

Lettrøkt hval fra Myklebust

syltet delikatesseløk, solbær, rugtoast og pisket Rørosrømme

gluten, sulfitt, melk

Gratinert klippfiskrygg

Sesongens grønnsaker, mandelpotetpuré og bacon brunet smør

melk, selleri, fisk

Sjokoladekrem, pekannøttis med salt karamell

nøtter/pekan, melk, egg

Totalt 760,- for hele Meny 2

Meny 3

Sashimi av laks Vikenco

Ponzusaus, cruditè, urteemulsjon og karse

fisk, egg, sulfitt, hvete/soyasaus

Andeconfit Holte gård

sesongens grønnsaker, gulrotpurè, rotchips, bakte småpoteter, pepperglace

selleri, laktose, sulfitt

Yoghurtpannacotta

med bærsaus, biscotti og friske bær

melk, nøtter, hvete, egg

Totalt 720,- for hele Meny 3

Meny 4

Kremet blomkålsuppe

tilsmakt med trøffel, urter og sprø Coppaskinke fra Tind

melk

Bakt kveite Nordic Halibut

sesongens tilbehør, syltet rødløk, mandelpotetpure og brunet smør med soya og mandler

laktose, melk, soya, hvete, mandler

Mørk sjokolademousse

med karamellisert popcorn og bringebær

egg, melk, hvete

Totalt 750,- for hele Meny 4

Meny 5

Gratinert sjøkreps

Cruditè, fennikel, ramsløkmajones og sprø solsikkekjerner

skalldyr, sulfitt, egg

Timianstekt lammemørbrad

med glaserte rotgrønnsaker, bakte småpoteter og rosmarinsaus

selleri, sulfitt, laktose

«Eplepiker»

hvete, melk

Totalt 750,- for hele Meny 5

Om ønskelig, kan man legge til en ostetallerken, kr 165,- Våre dyktige sommelierer er gjerne behjelpelig med å sette opp vinforslag til deres menyvalg.
Vinkart 2023
Molde Fjordhotell
71 20 10 60
post@moldefjordhotell.no
Julsundvegen 6 | N-6412 Molde
7 km
Facebook
Instagram
Bestill rom
Molde Fjordhotell
  • Kontakt oss
  • Restaurant Hav
  • Jobb hos oss
  • Veibeskrivelse
  • For reisearrangør
  • For ansatte
  • Classic Norway Magasin
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
  • Fordelsprogram
T 71 20 10 60
post@moldefjordhotell.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Facebook
Instagram
Bestill rom
img1
img2