Hvitvinsdampede blåskjell med karri, kokosmelk og chiliolje
Bløtdyr, sulfitt
Med dagens fisk, skalldyr og grønnsaker
Melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt
Panko- og parmesanpanert hvalbiff med koreansk BBQ og kimchi
Fisk, melk, hvete, sulfitt
Crispy salat med rødløk, halvtørkede cherrytomater, parmesan, squash, ristede solsikkekjerner, krutonger og vinaigrette
Melk, sulfitt
Forrett fra vår 5-retters meny
N’duja-gratinert klippfisk med karamellisert blomkålpuré, erter, haricots verts, bacon, syltet gulrot, brunet smør og potetpuré
Melk, fisk, sulfitt
Med sellerikrem, brokkolini, syltet delikatesseløk, rotchips, rødvinssaus og småpoteter
Melk, hvete, selleri, sulfitt
Hvitvinsdampede blåskjell med karri, kokosmelk og chiliolje, servert med pommes bistro
Bløtdyr, sulfitt
Brioche fra Fole Godt, salat, karamellisert løk, bacon, engelsk cheddar, chipotlemajones og pommes bistro
Melk, hvete, egg, sulfitt
Med fisk, skalldyr og grønnsaker
Melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt
Butternut squash-gnocchi med brun shimeji-sopp, ristede hasselnøtter og vegansk kremet saus
Hvete, nøtter
se vår 5-retters tasting meny
se vår 5-retters tasting meny
Med sjokoladejord og hjemmelaget vaniljeis
Melk, hvete
Med karamellisert hvit sjokolade, karamellsaus og bringebær fra Valldal
Melk, egg
dagens sorbet med friske bær og havre
Melk, havre
Kraftkar fra Tingvoll og utvalgte lokale oster, servert med nøttebrød og marmelade fra Valldal
Melk, hvete, egg, mandler, pistasj, sulfitt
se vår 5-retters tasting meny
Konfekt fra Jentene på Tunet