Mer informasjon om stillingen

Dette er deg:

  • Fagbrev og erfaring fra hotell og restaurant
  • Erfaring som kjøkkensjef eller souschef
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Kreativ
  • God på planlegging og gjennomføring


Arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift av kjøkkenet
  • Personalansvar for øvrig kjøkkenpersonell
  • Lage meny i forhold til sesongvariasjoner
  • Bruk og kjennskap til lokale råvarer
  • IK mat og HACCP
  • Økonomisk forståelse i forhold til kjøkken-økonomi, varekost, kalkyler og innkjøp


Vi kan tilby deg:

  • Et godt arbeidsmiljø med kunnskapsrike og engasjerte kollegaer
  • Karrieremuligheter i et av Norges mest spennende hotellkonsept
  • Konkurransedyktig betingelser for rette vedkommende.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til
Roy Heggdal
Hotelldirektør
Mob. 95 80 33 00| Søknad på mail sende roy@moldefjordhotell.no