Velkommen til Winemakers Dinner 18. mars på Molde Fjordhotell. Vinmakeren selv, Albert Seltz som er 14. generasjons eier, gleder seg til å fortelle oss om vinhuset, det enestående Zotzenberg terroir og om vinene vi skal smake på. Alsace ambassadør i Norge, Lionel Diss, kommer også til å være til stede denne kvelden. Han vil fortelle oss – på fransk vis – om alt som gjør Alsace-regionen til en av de vakreste og mest spennende i Frankrike.
Normalt velger vi viner etter menyen som kjøkkenet lager, men denne kvelden snur vi på rollene. Våre kokker legger hovedfokuset på godsaker fra hav og sjø, så dette blir en helt suveren kveld for alle sjømat- og Alsace-entusiaster.
Velkommen til Winemakers Dinner 18. mars på Molde Fjordhotell. Vinmakeren selv, Albert Seltz som er 14. generasjons eier, gleder seg til å fortelle oss om vinhuset, det enestående Zotzenberg terroir og om vinene vi skal smake på. Alsace ambassadør i Norge, Lionel Diss, kommer også til å være til stede denne kvelden. Han vil fortelle oss – på fransk vis – om alt som gjør Alsace-regionen til en av de vakreste og mest spennende i Frankrike.
Normalt velger vi viner etter menyen som kjøkkenet lager, men denne kvelden snur vi på rollene. Våre kokker legger hovedfokuset på godsaker fra hav og sjø, så dette blir en helt suveren kveld for alle sjømat- og Alsace-entusiaster.
Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og holde alle våre tjenester sikre, tilpasse og måle reklame, innhold og kommunikasjon. Se vår personvernerklæring om hvordan vi bruker dine data.Ok, skjønner